• Botanical Tea Garden,  Home,  Lifestyle

  Life is like..

  Ondanks het Corona virus is het zaak om te blijven genieten en positief te blijven.Eventjes bellen met familie,een bloemetje voor lieve vriendinnen,een vriendelijk woord voor een vreemde ,het zijn kleine dingetjes maar ze maken zoveel verschil. Deze periode is voor ons allemaal onzeker maar hoe we ermee omgaan is een keuze. Zelf benut ik deze periode voor nieuwe ideeën , opruimen en schoonmaken.Verder is dit een mooie tijd om aan de slag te gaan in de tuin,heerlijk wroeten in de aarde en zien hoe alles in de knop zit en de natuur steeds meer ontwaakt. De eerste hommels dienen zich al aan en ook de merel laat graag van zich…

 • Gifts,  Home,  Lifestyle,  Nieuw

  Keep it warm or cool ;)

  Nieuw binnen deze handige thermosflessen met botanische prints. Ideaal om je drankje warm te houden of indien gewenst juist lekker koel. Inhoud 500 ml,roestvrijstaal en BPA vrij** Warm tot circa 6 uur en koud tot circa 12 uur* De producent raadt af om de thermosfles voor zuivelproducten, vruchtensappen of alcohol te gebruiken.*afhankelijk van de temperatuur van de inhoud en de omgevingstemperatuur. **Let op deze flessen kunnen niet in de vaatwasser.

 • Botanical Tea Garden,  Gifts,  Home,  Lifestyle

  Waar te koop?

  Onze producten zijn o.a te koop bij streekwinkel “Van de Buren ” bij tuincentrum Gernell in Rutten https://tuincentrumgernell.nl/portfolio/streekwinkel/ en vanaf 28 februari bij Eva’s in Emmeloord . Daarnaast staat er een kleine selectie op de webshop https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/mrschristie/ en staan we een paar keer per jaar op fairs en markten.