• Blog,  Gifts,  Home,  Lifestyle,  Nieuw

  Kerstgroen in blik

  Heb je onze mooie gifttins al gezien in Polder Living & Lifestyle ? We hebben verschillende soorten en de meesten zijn gevuld met heerlijke zoetwaren (we hebben ook lege blikken).

  Buiten dat ze op zich al mooi zijn even antwoord op de vraag tja en wat doe je als het snoep op is en je een leeg blik overhoud? Dan vul je hem weer met snoep,heerlijk zelfgebakken koekjes,voor je hobbyspulletjes of je gebruikt hem als groene blikvanger.

  Vul de wasbak met een laagje water en leg de oase er alvast in zodat deze zich kan volzuigen.

  Zelf kies ik er altijd voor om even een plastic pedaalzakje in het blik te doen dit laat je er ruim over heen hangen.Snij de volgezogen oase op maat en plaats deze in het blik.Knip nu het plastic bij en stop het een beetje in zodat je het niet meer ziet.

  Het mos heb ik bij ons tuincentrum https://tuincentrumgernell.nl/ gekocht.Scheur het mos op maat en plaats dit op de oase, zorg dat het mooi valt over de rand.

  Nu kun je het naar eigen wens gaan versieren, ik heb gekozen voor een hertje met wat deco,beetje sneeuw erover et voilà een gezellig kerststukje in blik.

  Heel veel plezier met het maken en ik vind het altijd leuk als je me even tagt op insta of facebook met hashtag #kerstgroeninblik

  Liefs Christina

  #shoplokaal #lifestyle #kerstgroen #diy #kerstgroeninblik #mrschristie #makeitadecembertoremember #christmas

 • Blog,  Gifts,  Home,  Nieuw

  Instant Happiness

  Instant happiness dat is wat we willen bereiken met ons concept.

  In onze shop vind je een divers assortiment aan producten van zoetwaren tot textiel en siropen tot cadeautjes dit alles met de welbekende signatuur van vrolijke kleurtjes en mooie verpakkingen.

  Nu we zijn verhuisd is ons assortiment steeds meer aan het uitbreiden en binnenkort hebben we nog meer leuk nieuws dus hou onze insta en facebook goed in de gaten!

  Nieuw zijn de producten van Pastiglie Leone, een regenboog aan smaken in prachtige karakteristieke verpakkingen van doosjes tot blikjes.

  Iets wat ons zeer aansprak is dat de meeste producten van Leone glutenvrij,dierlijk gelatine vrij (vegan), lactosevrij en vrij van aspartaam ​​en kunstmatige zoetstoffen zijn.

  Zo bieden wij een divers aanbod en is er voor een ieder wat wils.

 • Blog,  Gifts,  Home,  Lifestyle,  Nieuw

  Back to school

  Voorzichtig beginnen de eerste stappen tijdens deze Coronaperiode naar een nieuw leven.

  Na de meivakantie gaan de basisscholen weer open en kunnen de kinderen weer naar school.Het zal eerst nog allemaal onwennig aanvoelen aangezien alles aangepast dient te zijn naar de vernieuwde maatstaven.

  Met dit mooie weer hebben wij weer diverse koeltasjes en lunchboxjes in onze shop in Dronten https://polderlivingenlifestyle.com/

  Speciaal voor deze week (25-04-2020 tot 02-05-2020) hebben we op zowel de koeltasjes als op de lunchboxjes 20% korting dus sla je slag!

  Diverse leuke combinaties in ons assortiment zoals de Poppy Collectie ook een leuke tip voor moederdag!

 • Blog,  Home,  Nieuw

  Dankjewel

  Iedereen hartstikke bedankt voor de felicitaties,bloemetjes en bezoekjes !

  Het waren een paar hectische weken maar wat hebben we met zijn allen een mooi concept neergezet.Een diversiteit aan ondernemers met prachtige producten.

  Iets om trots op te zijn.

  Voor Mrs.Christie en Botanical Tea Garden liggen er alweer nieuwe avonturen op het pad dus hou ons in de gaten en volg ons op Insta en Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en acties.

  Fijn weekend !

 • Blog,  Gifts,  Home,  Lifestyle,  Nieuw

  Keep it warm or cool ;)

  Nieuw binnen deze handige thermosflessen met botanische prints.

  Ideaal om je drankje warm te houden of indien gewenst juist lekker koel.

  Inhoud 500 ml,roestvrijstaal en BPA vrij**

  Warm tot circa 6 uur en koud tot circa 12 uur*

  De producent raadt af om de thermosfles voor zuivelproducten, vruchtensappen of alcohol te gebruiken.
  *afhankelijk van de temperatuur van de inhoud en de omgevingstemperatuur.

  **Let op deze flessen kunnen niet in de vaatwasser.