• Home,  Nieuw

  Dankjewel

  Iedereen hartstikke bedankt voor de felicitaties,bloemetjes en bezoekjes ! Het waren een paar hectische weken maar wat hebben we met zijn allen een mooi concept neergezet.Een diversiteit aan ondernemers met prachtige producten. Iets om trots op te zijn. Voor Mrs.Christie en Botanical Tea Garden liggen er alweer nieuwe avonturen op het pad dus hou ons in de gaten en volg ons op Insta en Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en acties. Fijn weekend !

 • Home,  Nieuw

  Openingsweekend Eva’s

  Na weken klussen en harde arbeid is het dan eindelijk zover,het openingsweekend van Eva’s ! Ook wij staan in deze geweldige shop-in-shop met o.a onze natuurlijke siropen van https://www.agroposta.com/story/, de welbekende theeën van ons eigen label Botanical Tea Garden en cadeau artikelen.Dit samen met https://www.versuitdepolder.nl/ die naast ambachtelijk,homemade producten zoals Zuster Evie ook Pineut en Flessenwerk verkoopt. Dus kom gezellig langs en laat je verrassen door het diverse aanbod in deze conceptstore.Voor iedere gelegenheid is er wel een bijpassend cadeau te vinden van verjaardag tot kraamcadeau. Check ook eens https://evas-winkel.nl/ voor een overzicht van alle ondernemers . Tot vrijdag ! Je vindt Eva’s winkel in het centrum van Emmeloord op…

 • Gifts,  Home,  Lifestyle,  Nieuw

  Keep it warm or cool ;)

  Nieuw binnen deze handige thermosflessen met botanische prints. Ideaal om je drankje warm te houden of indien gewenst juist lekker koel. Inhoud 500 ml,roestvrijstaal en BPA vrij** Warm tot circa 6 uur en koud tot circa 12 uur* De producent raadt af om de thermosfles voor zuivelproducten, vruchtensappen of alcohol te gebruiken.*afhankelijk van de temperatuur van de inhoud en de omgevingstemperatuur. **Let op deze flessen kunnen niet in de vaatwasser.