• Blog,  Gifts,  Home,  Nieuw

  Instant Happiness

  Instant happiness dat is wat we willen bereiken met ons concept.

  In onze shop vind je een divers assortiment aan producten van zoetwaren tot textiel en siropen tot cadeautjes dit alles met de welbekende signatuur van vrolijke kleurtjes en mooie verpakkingen.

  Nu we zijn verhuisd is ons assortiment steeds meer aan het uitbreiden en binnenkort hebben we nog meer leuk nieuws dus hou onze insta en facebook goed in de gaten!

  Nieuw zijn de producten van Pastiglie Leone, een regenboog aan smaken in prachtige karakteristieke verpakkingen van doosjes tot blikjes.

  Iets wat ons zeer aansprak is dat de meeste producten van Leone glutenvrij,dierlijk gelatine vrij (vegan), lactosevrij en vrij van aspartaam ​​en kunstmatige zoetstoffen zijn.

  Zo bieden wij een divers aanbod en is er voor een ieder wat wils.

 • Blog,  Home,  Lifestyle

  Strawberry Basil Mocktail

  Zin in een heerlijk alcoholvrij drankje ? Probeer dan eens deze mocktail

  STRAWBERRY BASIL

  Ingrediënten
  50 ml rooibos thee (koud)
  50 ml cranberry sap
  30 ml Agropošta aardbeiensiroop
  20 ml limoensap
  6 basilicum blaadjes
  1 aardbei
  1 basilicum blaadje
  2 lange rietjes

  Bereiding
  Vul een long drink glas met ijsblokjes. Shake alle ingrediënten in de shaker. Giet over de ijsblokjes en garneer met crushed ijs, een aardbei en basilicum blaadje.

  Zolang de voorraad strekt is de Aardbei 500 ml in de aanbieding (ivm houdbaarheidsdatum ) https://www.mrschristie-shop.nl/a-60318947/siropen/agroposta-aardbei-500ml/#description

 • Blog,  Gifts,  Home,  Lifestyle

  Haaiiii,

  Wist je dat wij te gekke lunch en snacktrommeltjes in ons assortiment hebben.

  Voor groot en klein en heel erg leuk te combineren met thermosflessen,bekers en koeltasjes hoe cool is dat !

  Deze 3-delige set bijvoorbeeld is ideaal voor broodjes en om je fruit en bijv. rijstcrackers in te bewaren zodat alles lekker fris en knapperig blijft.

  Handig voor op school of kinderopvang.

  Je vind deze en meer bij onze shop in Dronten https://polderlivingenlifestyle.nl/

 • Blog,  Gifts,  Home,  Lifestyle,  Nieuw

  Back to school

  Voorzichtig beginnen de eerste stappen tijdens deze Coronaperiode naar een nieuw leven.

  Na de meivakantie gaan de basisscholen weer open en kunnen de kinderen weer naar school.Het zal eerst nog allemaal onwennig aanvoelen aangezien alles aangepast dient te zijn naar de vernieuwde maatstaven.

  Met dit mooie weer hebben wij weer diverse koeltasjes en lunchboxjes in onze shop in Dronten https://polderlivingenlifestyle.com/

  Speciaal voor deze week (25-04-2020 tot 02-05-2020) hebben we op zowel de koeltasjes als op de lunchboxjes 20% korting dus sla je slag!

  Diverse leuke combinaties in ons assortiment zoals de Poppy Collectie ook een leuke tip voor moederdag!

 • Blog,  Botanical Tea Garden,  Gifts,  Home

  Dikke Knuffel

  Wie kan er wel een dikke knuffel gebruiken ? wat een onwerkelijk tijd maar we blijven positief .

  Om me heen zie ik zoveel mooie positieve veranderingen en samenwerkingen ontstaan en dat stemt me blij.We worden ons steeds bewuster van onze eigen kracht en invloed.

  In plaats van oplossingen buiten onszelf te zoeken gaan we steeds meer kijken wat we zelf kunnen doen en betekenen.Winkeliers en boeren die de handen inéén slaan zodat die prachtige producten van het land bij jou en mij bezorgd kunnen worden.Horeca met afhaalmaaltijden, de ijsboer die zijn heerlijke ijs bezorgd.

  Als er iets is wat we hiervan kunnen leren is dat het nu meer dan ooit belangrijk is om samen te werken, te genieten van het even en dankbaar te zijn.

  Wil je iemand even verrassen omdat ze boodschappen voor je doen, je hondje uitlaten of gewoon even een hart onder de riem steken kijk dan even op onze site https://www.versuitdepolder.nl/

  Hier vind je leuke attenties en geschenken van zowel Vers uit de Polder, Mrs.Christie alswel van ons samen https://www.facebook.com/lockaalno20/

  Zorg goed voor jezelf en elkaar

 • Blog,  Botanical Tea Garden,  Home,  Lifestyle

  Life is like..

  Ondanks het Corona virus is het zaak om te blijven genieten en positief te blijven.Eventjes bellen met familie,een bloemetje voor lieve vriendinnen,een vriendelijk woord voor een vreemde ,het zijn kleine dingetjes maar ze maken zoveel verschil.

  Deze periode is voor ons allemaal onzeker maar hoe we ermee omgaan is een keuze.

  Zelf benut ik deze periode voor nieuwe ideeën , opruimen en schoonmaken.
  Verder is dit een mooie tijd om aan de slag te gaan in de tuin,heerlijk wroeten in de aarde en zien hoe alles in de knop zit en de natuur steeds meer ontwaakt.

  De eerste hommels dienen zich al aan en ook de merel laat graag van zich horen.Na een dag in de tuin kan ik daar zo van genieten ,gewoon even heerlijk in het zonnetje met een bakje thee even helemaal niks .. gewoon zijn en genieten van al dat moois

  Onze theetjes zijn verkrijgbaar bij https://tuincentrumgernell.nl/portfolio/streekwinkel/ https://www.versuitdepolder.nl/c-5227839/mrs-christie/

  en binnenkort ook bij https://polderlivingenlifestyle.com/

  In een zakje zit 60 gram en prijs is €3,95 per stuk

  Check de sites voor eventuele bezorging vanwege het corona virus

  Hier alvast een deel van ons assortiment

 • Blog,  Home,  Nieuw

  Dankjewel

  Iedereen hartstikke bedankt voor de felicitaties,bloemetjes en bezoekjes !

  Het waren een paar hectische weken maar wat hebben we met zijn allen een mooi concept neergezet.Een diversiteit aan ondernemers met prachtige producten.

  Iets om trots op te zijn.

  Voor Mrs.Christie en Botanical Tea Garden liggen er alweer nieuwe avonturen op het pad dus hou ons in de gaten en volg ons op Insta en Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en acties.

  Fijn weekend !

 • Blog,  Gifts,  Home,  Lifestyle,  Nieuw

  Keep it warm or cool ;)

  Nieuw binnen deze handige thermosflessen met botanische prints.

  Ideaal om je drankje warm te houden of indien gewenst juist lekker koel.

  Inhoud 500 ml,roestvrijstaal en BPA vrij**

  Warm tot circa 6 uur en koud tot circa 12 uur*

  De producent raadt af om de thermosfles voor zuivelproducten, vruchtensappen of alcohol te gebruiken.
  *afhankelijk van de temperatuur van de inhoud en de omgevingstemperatuur.

  **Let op deze flessen kunnen niet in de vaatwasser.

 • Blog,  Botanical Tea Garden,  Gifts,  Home,  Lifestyle

  Waar te koop?

  Onze producten zijn o.a te koop bij streekwinkel “Van de Buren ” bij tuincentrum Gernell in Rutten https://tuincentrumgernell.nl/portfolio/streekwinkel/ en https://polderlivingenlifestyle.com/

  Daarnaast staat er een kleine selectie op de webshop https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/mrschristie/ en https://www.versuitdepolder.nl/ verder staan we een paar keer per jaar op fairs en markten.

  Budgies