• Blog,  Botanical Tea Garden,  Gifts,  Home

  Dikke Knuffel

  Wie kan er wel een dikke knuffel gebruiken ? wat een onwerkelijk tijd maar we blijven positief .

  Om me heen zie ik zoveel mooie positieve veranderingen en samenwerkingen ontstaan en dat stemt me blij.We worden ons steeds bewuster van onze eigen kracht en invloed.

  In plaats van oplossingen buiten onszelf te zoeken gaan we steeds meer kijken wat we zelf kunnen doen en betekenen.Winkeliers en boeren die de handen inéén slaan zodat die prachtige producten van het land bij jou en mij bezorgd kunnen worden.Horeca met afhaalmaaltijden, de ijsboer die zijn heerlijke ijs bezorgd.

  Als er iets is wat we hiervan kunnen leren is dat het nu meer dan ooit belangrijk is om samen te werken, te genieten van het even en dankbaar te zijn.

  Wil je iemand even verrassen omdat ze boodschappen voor je doen, je hondje uitlaten of gewoon even een hart onder de riem steken kijk dan even op onze site https://www.versuitdepolder.nl/

  Hier vind je leuke attenties en geschenken van zowel Vers uit de Polder, Mrs.Christie alswel van ons samen https://www.facebook.com/lockaalno20/

  Zorg goed voor jezelf en elkaar

 • Blog,  Botanical Tea Garden,  Home,  Lifestyle

  Life is like..

  Ondanks het Corona virus is het zaak om te blijven genieten en positief te blijven.Eventjes bellen met familie,een bloemetje voor lieve vriendinnen,een vriendelijk woord voor een vreemde ,het zijn kleine dingetjes maar ze maken zoveel verschil.

  Deze periode is voor ons allemaal onzeker maar hoe we ermee omgaan is een keuze.

  Zelf benut ik deze periode voor nieuwe ideeën , opruimen en schoonmaken.
  Verder is dit een mooie tijd om aan de slag te gaan in de tuin,heerlijk wroeten in de aarde en zien hoe alles in de knop zit en de natuur steeds meer ontwaakt.

  De eerste hommels dienen zich al aan en ook de merel laat graag van zich horen.Na een dag in de tuin kan ik daar zo van genieten ,gewoon even heerlijk in het zonnetje met een bakje thee even helemaal niks .. gewoon zijn en genieten van al dat moois

  Onze theetjes zijn verkrijgbaar bij https://tuincentrumgernell.nl/portfolio/streekwinkel/ https://www.versuitdepolder.nl/c-5227839/mrs-christie/

  en binnenkort ook bij https://polderlivingenlifestyle.com/

  In een zakje zit 60 gram en prijs is €3,95 per stuk

  Check de sites voor eventuele bezorging vanwege het corona virus

  Hier alvast een deel van ons assortiment

 • Blog,  Botanical Tea Garden,  Gifts,  Home,  Lifestyle

  Waar te koop?

  Onze producten zijn o.a te koop bij streekwinkel “Van de Buren ” bij tuincentrum Gernell in Rutten https://tuincentrumgernell.nl/portfolio/streekwinkel/ en https://polderlivingenlifestyle.com/

  Daarnaast staat er een kleine selectie op de webshop https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/mrschristie/ en https://www.versuitdepolder.nl/ verder staan we een paar keer per jaar op fairs en markten.

  Budgies
 • Liefs
  Blog,  Botanical Tea Garden,  Home

  Nieuw in ons assortiment

  Dankjewel

  Heerlijke, zoet-kruidige thee voor een hartverwarmend dank-je-wel.

  Ingrediënten: zwarte thee, gember, zoethout, citroenverbena, rozenbloesem

  60 gram

  Rose Garden

  Nostalgische geurthee met roos, jasmijn en een hint van vanille.

  Ingrediënten: zwarte rozenthee, zwarte thee, groene jasmijnthee, rozenbloesem, natuurlijk aroma

  60 gram

  Nieuwe thee soorten

  Liefs

  Liefdevol samengesteld frisbloemig theetje laat alle harten sneller kloppen.

  Ingrediënten: zwarte thee, rozenbloesem, lavendel, pepermunt, natuurlijk aroma

  60 gram

 • Moringa Granaatappel
  Blog,  Botanical Tea Garden,  Home

  Moringa Granaatappel

  Moringa Granaatappel
  De meest potente van onze moringa thee is Moringa Granaatappel-Ribes. Moringa Granaatappel-Ribes is een combinatie van moringa blad met granaatappel en ribes. Een perfecte mix vol met antioxidanten.
  Wat is Moringa oleifera?
  Moringa oleifera ook wel bekend onder de naam wonderboom of levensboom is inheemse in het Himalaya gebied en geniet snel groeiende populariteit. Vanwege de vele voedingsstoffen snelle groei en opmerkelijke eigenschappen van Moringa behoort het in AziAfrika en Arabitot de belangrijkste geneeskrachtigste en nuttigste planten. Moringa wordt vereerd in vele culturen als een plant met uitzonderlijke waarde voor de gezondheid en welzijn.
  Het bijzondere voor moringa zijn de extreem hoge voedingsstoffen vitamines en mineralen. Naast de essentie aminozuren zoals leucine en arginine bevatten de bladeren van de boom onder andere vitamine A B1 B2 niacine B6 biotine C D E K en de mineralen calcium koper ijzer kalium magnesium mangaan en zink.
  Ingrediënten: 
  Moringablad gekonfijte stukjes papaya (papaya suiker) citroengras aardbei blad aroma verbena granaatappel zaden rozenblad granaatappelbloem rode bes.
 • Mango Dreams
  Blog,  Botanical Tea Garden,  Home

  Mango Dreams

  Mango Dreams

  Mango Dreams is een natuurlijk gearomatiseerde groene thee die je doet wegdromen. Niet alleen de geur en smaak van deze fruitige thee, maar ook de prachtige melange van ingrediënten zorgt voor een moment van ontspanning.

  Je kunt Green Mango Dream zowel warm als als ijsthee bereiden. 

  Ingrediënten: groene thee (Chun Mee, Wu Lu, Gunpoeder), gekonfijte ananas (ananas, suiker), gekonfijte papaja (papaja, suiker), natuurlijk aroma, gekonfijte mango (mango, suiker) (5%), sinaasappelschil, passievrucht (appelpuree concentraat, passievruchtconcentraat (2%)), popcorn (maïs, raapzaadolie), vijgen, abrikozen, rozenblad