• Blog,  Gifts,  Home,  Lifestyle,  Nieuw

  Kerstgroen in blik

  Heb je onze mooie gifttins al gezien in Polder Living & Lifestyle ? We hebben verschillende soorten en de meesten zijn gevuld met heerlijke zoetwaren (we hebben ook lege blikken).

  Buiten dat ze op zich al mooi zijn even antwoord op de vraag tja en wat doe je als het snoep op is en je een leeg blik overhoud? Dan vul je hem weer met snoep,heerlijk zelfgebakken koekjes,voor je hobbyspulletjes of je gebruikt hem als groene blikvanger.

  Vul de wasbak met een laagje water en leg de oase er alvast in zodat deze zich kan volzuigen.

  Zelf kies ik er altijd voor om even een plastic pedaalzakje in het blik te doen dit laat je er ruim over heen hangen.Snij de volgezogen oase op maat en plaats deze in het blik.Knip nu het plastic bij en stop het een beetje in zodat je het niet meer ziet.

  Het mos heb ik bij ons tuincentrum https://tuincentrumgernell.nl/ gekocht.Scheur het mos op maat en plaats dit op de oase, zorg dat het mooi valt over de rand.

  Nu kun je het naar eigen wens gaan versieren, ik heb gekozen voor een hertje met wat deco,beetje sneeuw erover et voilà een gezellig kerststukje in blik.

  Heel veel plezier met het maken en ik vind het altijd leuk als je me even tagt op insta of facebook met hashtag #kerstgroeninblik

  Liefs Christina

  #shoplokaal #lifestyle #kerstgroen #diy #kerstgroeninblik #mrschristie #makeitadecembertoremember #christmas

 • Blog,  Home,  Lifestyle

  It’s beginning to look a lot like Christmas

  make it a December to remember

  Ieder jaar zetten wij hier de kerstboom al in november op.
  Vroeger was dit al na de Sinterklaasintocht, dan gingen we eerst met de kinderen het dorp in kijken bij de intocht in de snerpende kou.Wanneer de beste man dan was gearriveerd met zijn pieten was het tijd om op huis aan te gaan en op te warmen.

  Bij thuiskomst werden dan de dozen van zolder gehaald,gezellig muziekje aan,warme chocolademelk en pepernoten erbij, uitpakken en versieren maar.

  Destijds hadden we nog zo’n gezellig nephaardje waar ’s avonds de schoentjes trouw werden gezet en er enthousiast gezongen werd voor Sint en Piet.

  ‘S ochtends eerst kijken wat er in het schoentje zat en dan lekker samen Kerst met Linus kijken.Het zijn de kleine dingen die de zaadjes zijn voor de mooie herinneringen voor later.

  Het is alweer December en terwijl ik dit schrijf is het triest,grijs en koud buiten.Het jaar loopt op zijn einde en hoe fijn is het om licht en positiviteit te mogen verspreiden in deze onwerkelijke tijd.

  Vanaf vandaag post ik regelmatig hier met leuke ideetjes,verhaaltjes en meer.

  Hele fijne dag

  kerst zwaan
 • Blog,  Home,  Lifestyle

  Home Sweet Home

  Ik hou van alle seizoenen ,ze hebben ieder hun eigen charme.

  Hoe heerlijk ruikt het op een zonnige herfstdag in het bos ,wanneer alles wel lijkt omringd door een gouden gloed en het zo stil is dat je de bladeren gewoon kunt horen vallen.

  Vroeger gingen we op zoek naar de kabouters en verzamelden we kastanjes,blaadjes en meer moois voor de herfsttafel.

  Met rode wangetjes ,moe van het spelen en lopen, nog even langs het herten kamp en dan op naar huis waar er wat lekkers en thee wachten.

  Zo was het al in mijn jeugd en ook met onze kinderen hebben we deze traditie voortgezet.

  Nu zijn ze al ouder en naar kabouters zoeken we niet meer maar de charme van de seizoenen en het genieten vind ik nu meer dan ooit zo belangrijk.

  Gezellig de kaarsjes aan, tijd nemen voor jezelf, genieten van een kopje thee met wat lekkers.Gewoon even in het moment .

 • Blog,  Home,  Lifestyle

  Strawberry Basil Mocktail

  Zin in een heerlijk alcoholvrij drankje ? Probeer dan eens deze mocktail

  STRAWBERRY BASIL

  Ingrediënten
  50 ml rooibos thee (koud)
  50 ml cranberry sap
  30 ml Agropošta aardbeiensiroop
  20 ml limoensap
  6 basilicum blaadjes
  1 aardbei
  1 basilicum blaadje
  2 lange rietjes

  Bereiding
  Vul een long drink glas met ijsblokjes. Shake alle ingrediënten in de shaker. Giet over de ijsblokjes en garneer met crushed ijs, een aardbei en basilicum blaadje.

  Zolang de voorraad strekt is de Aardbei 500 ml in de aanbieding (ivm houdbaarheidsdatum ) https://www.mrschristie-shop.nl/a-60318947/siropen/agroposta-aardbei-500ml/#description

 • Blog,  Gifts,  Home,  Lifestyle

  Haaiiii,

  Wist je dat wij te gekke lunch en snacktrommeltjes in ons assortiment hebben.

  Voor groot en klein en heel erg leuk te combineren met thermosflessen,bekers en koeltasjes hoe cool is dat !

  Deze 3-delige set bijvoorbeeld is ideaal voor broodjes en om je fruit en bijv. rijstcrackers in te bewaren zodat alles lekker fris en knapperig blijft.

  Handig voor op school of kinderopvang.

  Je vind deze en meer bij onze shop in Dronten https://polderlivingenlifestyle.nl/

 • Blog,  Gifts,  Home,  Lifestyle,  Nieuw

  Back to school

  Voorzichtig beginnen de eerste stappen tijdens deze Coronaperiode naar een nieuw leven.

  Na de meivakantie gaan de basisscholen weer open en kunnen de kinderen weer naar school.Het zal eerst nog allemaal onwennig aanvoelen aangezien alles aangepast dient te zijn naar de vernieuwde maatstaven.

  Met dit mooie weer hebben wij weer diverse koeltasjes en lunchboxjes in onze shop in Dronten https://polderlivingenlifestyle.com/

  Speciaal voor deze week (25-04-2020 tot 02-05-2020) hebben we op zowel de koeltasjes als op de lunchboxjes 20% korting dus sla je slag!

  Diverse leuke combinaties in ons assortiment zoals de Poppy Collectie ook een leuke tip voor moederdag!

 • Blog,  Botanical Tea Garden,  Home,  Lifestyle

  Life is like..

  Ondanks het Corona virus is het zaak om te blijven genieten en positief te blijven.Eventjes bellen met familie,een bloemetje voor lieve vriendinnen,een vriendelijk woord voor een vreemde ,het zijn kleine dingetjes maar ze maken zoveel verschil.

  Deze periode is voor ons allemaal onzeker maar hoe we ermee omgaan is een keuze.

  Zelf benut ik deze periode voor nieuwe ideeën , opruimen en schoonmaken.
  Verder is dit een mooie tijd om aan de slag te gaan in de tuin,heerlijk wroeten in de aarde en zien hoe alles in de knop zit en de natuur steeds meer ontwaakt.

  De eerste hommels dienen zich al aan en ook de merel laat graag van zich horen.Na een dag in de tuin kan ik daar zo van genieten ,gewoon even heerlijk in het zonnetje met een bakje thee even helemaal niks .. gewoon zijn en genieten van al dat moois

  Onze theetjes zijn verkrijgbaar bij https://tuincentrumgernell.nl/portfolio/streekwinkel/ https://www.versuitdepolder.nl/c-5227839/mrs-christie/

  en binnenkort ook bij https://polderlivingenlifestyle.com/

  In een zakje zit 60 gram en prijs is €3,95 per stuk

  Check de sites voor eventuele bezorging vanwege het corona virus

  Hier alvast een deel van ons assortiment

 • Blog,  Gifts,  Home,  Lifestyle,  Nieuw

  Keep it warm or cool ;)

  Nieuw binnen deze handige thermosflessen met botanische prints.

  Ideaal om je drankje warm te houden of indien gewenst juist lekker koel.

  Inhoud 500 ml,roestvrijstaal en BPA vrij**

  Warm tot circa 6 uur en koud tot circa 12 uur*

  De producent raadt af om de thermosfles voor zuivelproducten, vruchtensappen of alcohol te gebruiken.
  *afhankelijk van de temperatuur van de inhoud en de omgevingstemperatuur.

  **Let op deze flessen kunnen niet in de vaatwasser.

 • Blog,  Botanical Tea Garden,  Gifts,  Home,  Lifestyle

  Waar te koop?

  Onze producten zijn o.a te koop bij streekwinkel “Van de Buren ” bij tuincentrum Gernell in Rutten https://tuincentrumgernell.nl/portfolio/streekwinkel/ en https://polderlivingenlifestyle.com/

  Daarnaast staat er een kleine selectie op de webshop https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/mrschristie/ en https://www.versuitdepolder.nl/ verder staan we een paar keer per jaar op fairs en markten.

  Budgies